Standard og specialudviklede softwareapplikationer

En standard­applikation er et software­program, der er blevet udviklet med henblik på masse­produktion. Meningen er med andre ord, at applikationen skal være så generel, så flest mulige kan bruge den. Eksempler på dette kunne være Microsoft® Office eller Adobe® Reader.


En specialudviklet applikation er et software­program, der er blevet udviklet med henblik på tilpasning af den enkeltes behov. Ofte har en virksomhed kontaktet et konsulent­hus og bedt dem om at udvikle en software­løsning, der dækker deres specielle behov.


Hvad kan JM Systems tilbyde?

Hos JM Systems kan vi tilbyde specialudviklede applikationer, der opfylder netop dine behov.

Vi prioriterer højt, at den færdige applikation effektivt skal under­støtte brugernes arbejds­processer. Det vil sige, at vi skærer unødvendige arbejds­opgaver væk og automatiserer så mange arbejds­opgaver som muligt. På den måde skal brugeren kun tage stilling til processer der er vigtige, og kan glemme alt om trivielle og monotone arbejds­rutiner. Læs mere om dette på siden "Optimering af arbejdsprocesser".


Vi prioriterer ligeledes, at applikationen skal være bruger­venlig og intuitiv let at gå til for slut­brugeren. Der findes desværre alt for mange eksempler på, at der udvikles applikationer uden hensynstagen til slut­brugeren. Det vil vi hos JM Systems gerne være med til at ændre. Vi arbejder derfor tæt sammen med slut­brugerne under hele udviklings­forløbet.


Kontakt JM Systems og lad os sammen kigge på problem­stillingerne - måske kan vi hjælpe dig til at blive endnu bedre!