Personerne bag JM Systems

JM Systems er opstartet af Jesper N. Knudsen og Morten Petersen i 2006. Begge personer har et solidt, teoretisk fundament i IT-verden, kombineret med god erfaring. Motivationen for opstart af virksomheden var, at en større udenlandsk udbyder af kurser og konferencer var interesseret i at indgå i et længerevarende samarbejde med JM Systems vedrørende udvikling af specialdesignet software til koncernen.

Jesper N. Knudsen - Udviklingsdirektør, partner

Jesper N. Knudsen har en M.Sc. in Business Administration and Computer Science fra Copenhagen Business School (CBS). Jespers fokus i uddannelsen har været database­systemer, system­udvikling og projekt­ledelse af IT-systemer. Dette giver Jesper en solid ballast i forbindelse med de mere bløde værdier af et system­udviklings­projekt, nemlig bruger­ønsker og -krav. Jesper har efter uddannelsen arbejdet som system­udvikler, hvor han alene overtog udviklingen af et planlægnings- og budgetsystem fra et udenlandsk konsulent­hus, da man ønskede at in-source denne udvikling.

Morten Petersen - Teknisk direktør, partner

Morten Petersen har en B.Sc. in Electronic Engineering fra Technical University of Denmark (DTU). Mortens fokus i uddannelsen har været udvikling af elektroniske kredse og programmering til disse på processor­niveau. Morten har i den forbindelse fået et indgående kendskab til opbygningen af avancerede algoritmer samt optimering af program­kode, både med henblik på hastigheds­forøgelse samt sikkerhed. Morten har været ansat som Skandinavisk IT-chef i en mellemstor virksomhed, som havde afdelinger i Norge, Danmark og Sverige. I den stilling udviklede Morten virksomhedens markeds­førings­system fra bunden af - et system som af flere er blevet betegnet som det bedste og mest avancerede markeds­førings­system, de har arbejdet med.